barbie

OMG! Je kunt nu overnachten in de échte Barbie-villa!

Knijp ons, want we dromen! Je kunt nu verblijven in de échte Barbie-villa in Malibu! Speciaal voor de 60e verjaardag van Barbie worden de deuren van de villa geopend voor bezoekers.

Everyone’s dreamhouse

Overnachten in de zuurstokroze villa van Barbie in Malibu, dat is toch de droom van ieder meisje?! Omdat Barbie haar 60e verjaardag viert, is Airbnb een samenwerking aangegaan. ‘Voor het eerst in de geschiedenis zet ik mijn Malibu dreamhouse op Airbnb. Voor één keer kunnen er gasten twee nachten komen logeren en ik beloof dat dit echt memorabel wordt’, schrijft Barbie op Twitter.

Het huis ligt midden in de stad Malibu en is geschikt voor 4 personen. Je hebt een eigen privézwembad en een jacuzzi. Oh ja, er is een waterglijbaan bij het zwembad! Als je dit al heel wat vond, in de villa is ook een hele privébioscoop! ‘My Dreamhouse is the perfect place to be inspired and learn new things. I hope it will feel like your Dreamhouse too’, staat op de Airbnb-pagina van de Barbie-villa.

Barbie

Barbie

Barbie

Barbie

Barbie

Barbie

https://twitter.com/Barbie/status/1184873717274271744

Eenmalig

Je kunt de villa boeken op de site van Airbnb op 23 oktober, om  20:00 uur (Nederlandse tijd). Het huis zal beschikbaar zijn van 27 t/m 29 oktober voor 60$ per nacht. Let op! Het is een eenmalige actie en je kunt maar twee nachten verblijven in de droomvilla en er is dus maar één lucky group die in deze droom villa mag verblijven. Op Twitter laat Barbie dan ook weten: ‘Alleen op 23 oktober kan er geboekt worden en nogmaals, dit doe ik maar één keer!’

The Barbie Dream Gap Project

Arinbnb doet een donatie aan The Barbie Dream Gap Project, namens jou. The Barbie Dream Gap Project zorgt ervoor dat meisjes gaan geloven dat ze net zo slim en sterk zijn als mannen en dat ze alles kunnen bereiken in hun leven, ondanks hun geslacht. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meisjes rond de vijf jaar zich minder slim voelen dan jongens. Hierdoor krijgen ze minder vertrouwen in wat zij kunnen bereiken en doen.

Way to go, Barbie! Eerder zijn er ook al realistischere barbiepoppen gemaakt. Zo bestaan er onder andere nu Barbies in een rolstoel en Barbies met een hoofddoek.

Met wie wil jij naar deze Barbie-villa? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Airbnb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen