OMG! Komt er een colab tussen Justin Bieber en BTS?!

Listen up! Fans van Justin Bieber en BTS are going crazy! Rumor has it dat de Zuid-koreaanse boyband en Justin Bieber samen aan een nummer gaan werken. De rumor is ontstaan na een tweet van Justin Bieber die de BTS zanger Jungkook feliciteerde. Fans werden GEK toen zij de tweet zagen.

Justin Bieber X BTS

Afgelopen zondag was de leadzanger van BTS – Jungkook – jarig. Op twitter kreeg hij een korte, maar lieve felicitatie van JB; ‘Happy bday #JUNGKOOK. They ain’t ready 🙂 now watch this tweet go crazy”. Na deze tweet werd Twitter overloaded aan speculaties dat de twee samen bezig zouden zijn met een song.

Jungkook is blijkbaar een grote fan van Justin Bieber en heeft ook een aantal nummers van de zanger gecoverd. Fans kijken daarom niet heel raar op, mocht er een colab komen tussen de twee.

https://twitter.com/imjungshook/status/1167931488353996801?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1167931488353996801&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.teenvogue.com%2Fstory%2Fjungkook-bts-justin-bieber-collaboration

https://twitter.com/BeKindHumanz/status/1168066144059711488

Toch is niet iedereen er van overtuigt dat er een colab komt. Sommige denken dat Justin Jungkook op Twitter feliciteerde omdat hij wist dat Jungkook een hughe fan van hem is, of het een zelfpromo stunt zou zijn.

Nog niet bevestigd

Het idee dat deze twee supersterren samen aan een nummer zouden werken is natuurlijk amazing, maar we moeten niet te hard van stapel lopen. Er is namelijk nog niets officieel is aangekondigd. De tijd zal het leren en wij wachten ongeduldig op de mogelijke colab.

Denk jij dat Justin Bieber en BTS samen gaan werken aan een song? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @bts.jungkook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen