Justin Bieber

OMG, Justin Bieber lanceert op V-Day een nieuw album!

Goed nieuws voor alle Beliebers, Justin Bieber dropt binnenkort namelijk zijn nieuwste album! We hebben even moeten wachten, maar in februari kunnen we eindelijk het nieuwe album ‘Changes‘ luisteren. Het eerste nummer van het album ‘Get Me‘ is vanaf vandaag al te beluisteren op Spotify.

Nieuw album op V-Day

Sinds Justin Bieber in 2015 voor het laatst het album Purpose dropte, hebben we geen nieuwe meer gehad. Daarom werd het wel weer eens tijd voor wat nieuwe songs. Op Instagram liet Justin al eerder weten wat voor grootse plannen hij allemaal heeft voor 2020. Zo komt Biebs met een eigen docu en dropte hij zij nieuwe nummer ‘Yummy‘ (die wij overigens al plat hebben gedraaid).

Vandaag deelde JB meer big news op zijn Instagram, namelijk de aankondiging van zijn nieuwe album ‘Changes‘. Op Valentijnsdag, 14 februari, komt het nieuwe album online. Voor nu moeten we het doen met de eerste single van het album, ‘Get me‘, die nu al te beluisteren is op Spotify!

En alsof dit niet nog genoeg goed nieuws is, kondigde Justin vandaag ook meteen de tour van zijn nieuwste album aan! So who’s ready?!

Lees ook: Justin Bieber zijn eigen kledinglijn ‘Drew House’

Zware tijd voor JB

We weten dat Justin niet de makkelijkste tijd achter de rug heeft. Onlangs werd bekend dat de zanger de ziekte van Lyme en Pfeiffer zou hebben. Veel mensen dachten dat hij in een diepe depressie en aan de drugs zat, maar in fact waren dat de effecten van deze ziektes. In zijn 10-delige documentaire, Justin Bieber: Seasons, krijgen we te zien hoe zwaar hij het het afgelopen jaar had en hoe hij dealde met al zijn problemen. De eerste paar afleveringen zijn nu al te zien op YouTube.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen