Cast van Friends

Omg! Komt de cast van Friends weer bij elkaar?

We moesten allemaal even slikken toen Netflix ons bad news gaf over de serie Friends: vanaf volgend jaar kunnen we de populaire serie namelijk helaas niet meer kijken via de streamingdienst (ik huil niet, jij huilt). Toch is er misschien een lichtpuntje in het donker…

Geheimzinnig

Jennifer Aniston, misschien beter bekend als Rachel, liet eind oktober tijdens The Ellen Degeneres Show al stiekem doorschemeren dat zij en de rest van de cast ‘met iets bezig’ waren. Met wát precies? Nobody knows. Wat we wél kunnen zeggen is dat het in ieder geval geen nieuw seizoen van Friends is na 25 jaar. Bummer.

Check hier de meest awesome items voor elke Friends fan

Reünie?

In 2004 hadden de leden van de cast gezegd niet meer te willen werken aan Friends. Er zullen dan ook geen nieuwe afleveringen komen. Maaaar… de geruchten gaan dat er wordt gewerkt aan een reüniespecial! Alles is beter dan niets, right?

Doe ook de quiz: welke girl uit deze serie Friends ben jij 

Mysterieuze kiekjes

De geruchten ontstonden al toen Jennifer Aniston een wel heel opvallende allereerste foto op Instagram postte: een foto van zichzelf omringt met haar vijf collega’s. Allemaal back together in dezelfde ruimte! Suspicious.

Wat het ook mag zijn, wij zitten er in elk geval klaar voor!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @_schwim_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen