la casa de papel

OMG! komt er een spin-off van La Casa de Papel?!

Goed nieuws voor alle fans van de Spaanse serie La Casa de Papel! Mocht je denken dat deze wereldwijde hitserie voorbij was, dan zit je er goed naast. Tijdens een bijeenkomst met de fans heeft de producent, Jesús Colmenar, bekend gemaakt dat Netflix overweegt om een spin-off van de serie te maken, and we can’t wait!

Spin-off

Tijdens een bijeenkomst onthulde de producent van La Casa de Papel, Jesús Colmenar, dat er misschien wel een spin-off van de Spaanse serie aan zit te komen. Waar of over wie de spin-off zal gaan is nog niet bekend. ‘Die informatie zou ons het leven kosten…’, laat Jesús weten. Als de fans het voor het kiezen hebben, zal de spin-ff moeten gaan over de background story van Berlin. Pedro Alonso, die Berlin speelt in de serie, was ook bij de bijeenkomst. Hij vindt dat elk personage geschikt is voor een spin-off. ‘Iedereen heeft zoveel kracht gekregen, dat we bijna een spin-off van ieder karakter zouden kunnen maken’, zei Pedro zelf.  Stel je voor: een spin-ff waarin we in elke aflevering de background story van elk personage zien! #Goals.

Seizoen 4

Er was al bekend dat er nog een vierde, vijfde en zesde seizoen van La Casa de Papel aan zat te komen en in januari 2020 zouden we het 4e seizoen van La Casa de Papel al kunnen bekijken. Wat betreft het nieuwe seizoen gaf Jesús de hint ‘dat het moeilijker gaat worden voor de kijker.’ Wat hij precies met deze mysterieuze hint bedoelt, weten we nog niet. Het grote succes en de aankomende seizoenen hebben ze aan de fans te danken, vertelde hij. ‘De enige reden dat we een derde en vierde seizoen hebben gemaakt, is omdat we het groter wilden maken. Daarin was de feedback van fans op social media erg belangrijk. Als we geen belangrijke reden hadden gevonden en het verhaal niet hadden kunnen aanpassen om verder te gaan, waren we niet teruggekeerd.’ Het is nog even wachten tot we de Spaanse serie weer kunnen bekijken, maar om toch in de La Casa sfeer te blijven, kun je deze La Casa de Papel escape room bezoeken.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @lacasadepapel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen