mcdonalds heeft sharebox - cosmogirl

OMG! McDonalds heeft nu een sharebox!

Het liefst deel je natuurlijk je kipnuggets niet, maar de sharing box van McDonalds is wel de moeite waard om te delen met je best friends!

Sharebox

Hou je vast; deze sharebox is gevuld met 3 heerlijke juicy Chicken Tenders, 6 knapperige Chicken McNuggets, 6 Cheese Snacks én 3 sausjes naar keuze. Het water loopt bij ons al in de mond bij het schrijven van dit artikel en deze box wíl je delen met de rest van je vriendengroep (erg fijn als een van je vriendinnen geen Chicken Tenders lust, die eet jij wel op)!

Dit is ook meteen een mooie gelegenheid om de nieuwste McFlurry Fudge&Brownie te proeven ;).

mcdonaldsBeeld: McDonalds

Cheese snacks

Zoals je net hebt gelezen, zitten er ook Cheese Snacks in de sharebox. Ja, je leest het goed, je kunt nu ook heerlijke krokante Cheese Snacks met chilisaus bestellen bij de Maccie! Nu heeft je vegetarische vriendin no excuses meer om niet mee te gaan naar dat restaurant met de gele boog.

Helaas moeten de vega’s onder ons voor vega McNuggets eerst afreizen naar Scandinavië om mee te genieten van onze McDonalds vreugde, want deze nuggies staan voorlopig alleen nog maar in Noorwegen op de kaart… Maar (McDonalds, lees je mee?) als ze hierheen komen, zullen we dan afspreken dat die ook in de sharebox komen? Sharing is caring, right?!

Met wie ga jij de sharebox delen?!

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen