noah centineo

OMG! Dit is waarom Noah Centineo zijn baard heeft geverfd

Je moet wat overhebben voor je rol, en dat geldt ook voor Noah Centineo. Toen begin dit jaar bekend gemaakt werd dat Noah in gesprek was voor de rol van He-man in de Masters of the Universe, konden wij maar één ding denken: OMG! Noah Centineo als superhero in een speedo. Toch lijkt Noah niet bepaald op He-man, maar is daar lijkt nu verandering in gebracht…

Masters of the Universe

We nemen je het niet kwalijk als je Masters of the Universe niet kent aangezien de OG film uit 1987 komt, maar nu Noah Centineo (volgens geruchten) een hoofdrol gaat spelen in de reboot, heeft de film wél ineens onze interesse. He-man is een blonde, gespierde superhero afkomstig uit het magische land Eternia.

noah centineo

The beard is blonde

Om nog even terug te komen op het feit dat Noah Centineo allesbehalve blond is; dat is inmiddels verleden tijd. Zijn hairdo is nog mooi donker, maar zijn baard is inmiddels geblondeerd! Veel fans denken dat dit dus komt door zijn rol als de blonde He-man. Of misschien vond hij het wel tijd voor een verandering in zijn uiterlijk. Wat denk jij?

Haircuts

Noah Centineo is niet de enige die wat aan zijn uiterlijk heeft veranderd. Harry Styles heeft ook een nieuwe coupe, en we kunnen je vertellen dat hij zijn mooie lokken heeft ingeruild voor shaggy bangs.

Wat vind jij van de nieuwe look van Noah? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @noahcentineo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen