riverdale cast

Ondanks de vertraging gaat Riverdale seizoen 4 al heel snel weer verder

Het lot van veel van onze favo TV series en films hangt al stil sinds de uitbraak van het coronavrius. Veel producties zijn stilgezet om te voorkomen dat zowel de cast als crew het virus oplopen. Dit heeft natuurlijk de schema’s van veel shows vertraagd. Maar hoe zit het met Riverdale? 

Riverdale keert deze maand terug

Toen de productie van Riverdale stil werd gezet door het coronavirus, was het onduidelijk hoe dit de rest van seizoen 4 zou beïnvloeden. Gelukkig heeft CW laten weten dat de serie deze maand weer terugkomt, met de lang verwachte musical aflevering.

Wat gaat er gebeuren

Aflevering 17 ‘Wicked Little Town’ zou eigenlijk op 9 april worden uitgezonden, maar die datum is nu verzet naar 16 april. Volgens IMDB zal de aflevering draaien om Kevin Keller’s Variety Show. Kevin wil een nummer spelen van de musical ‘Hedwig and the Angry Inch’, maar directrice Honey laat dat niet toe. Als reactie besluiten alle studenten elk een nummer van de show uit te voeren, waardoor de Variety Show verandert in een musical.

Lees ook: Locke & Key seizoem 2: Here’s what we know

Blijkbaar krijgen we de week daarna, op 23 april, aflevering 18, maar het is nog niet duidelijk hoe de rest van het seizoen zal verlopen. We weten niet hoever de productie is gekomen voordat de serie werd stilgelegd, dus de kans bestaat dat we geduldig moeten moeten wachten tot het allemaal voorbij is, voordat we de rest van Riverdale seizoen 4 kunnen bingen.

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen