one direction

10 jaar One Direction: zijn de zangers bezig met een reünie?

Met wat kan de voormalige boyband (die al sinds 2016 on hold staat) nou beter hun tienjarig jubileum vieren dan met een reünie? Als het aan Liam Payne himself ligt komt er binnenkort verandering in hun pauze-modus. De zangers zouden namelijk bezig zijn met een speciaal project voor hun tiende verjaardag…

Jubileum

De tiende verjaardag van de boyband komt eraan en daarom hebben de jongens de laatste weken veel contact met elkaar. Dit verklapte Liam Payne aan de Britse krant The Sun. ‘There’s a number of different things that we are all working on to try and make happen and people are forwarding emails around’, liet de zanger weten.

Compleet

Of de reünie van One Direction met all five boys in total zal zijn, is nog niet bekend. Een jaar nadat Zayn Malik de band verliet (2015), wilden de jongens zich op hun solocarrière focussen en dit gaat ze maar al te goed af! Harry Styles heeft nog maar net zijn album Fine Line uitgebracht en is nu alweer bezig met nieuwe muziek en het nieuwe album van Niall luister je hier.

Wil jij dat One Direction weer samenkomt voor een reünie? Deel je antwoord met ons op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK:

Beeld: ANP – Ian West
Bron: The Sun, TagMag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen