apps

Ontmoet true love via deze thuisversie van Netflix’ Love Is Blind

Ben jij ook helemaal fan van de serie Love Is Blind op Netflix? Dé lovetest waarbij je true love pas in het echt ziet nadat het ‘ja-woord’ is gegeven. Guess what, er is nu een datingapp waardoor je op dezelfde manier een nieuwe liefde kan vinden!

Love is Blind datingapp

Dat datingapp Blindlee heeft ongeveer hetzelfde idee als Love Is BlindJe ziet geen foto’s en swipet dus niet naar links of rechts puur gebaseerd op looks.

In Blindlee maak je een profiel aan met wat informatie over jezelf (maar dus zonder foto’s).  Vervolgens word je gematcht met iemand gebaseerd op je persoonlijkheid en opgegeven criteria en krijg je een voorstel tot een videogesprek van drie minuten. Jullie camera’s zijn hierbij geblurred waardoor je elkaar dus niet (goed) kunt zien. De app helpt je tijdens het gesprek door wat onderwerpen voor te stellen om over te praten.

Scherpte aanpassen

Tijdens het videogesprek kunnen vrouwen langzamerhand de scherpte van het beeld aanpassen. Wil je toch even zien hoe de ander eruit ziet? Dan kan jij het onscherpe beeld scherper maken. Maar dit hoeft natuurlijk niet.

Als het gesprek na drie minuten voorbij is, is het aan jullie om te beslissen of jullie elkaar beter willen leren kennen. Doe je dat, dan is het een match!

Je kunt Blindlee hier downloaden voor Apple en hier voor Android.

Meedoen aan het échte programma? Je kunt je nu opgeven voor Love Is Blind!

LEES OOK:

Beeld: gettyimages

Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen