lea michele

Ook deze Glee-actrice doet een boekje open over het gedrag van Lea Michele

Eerder schreven we al dat Glee-actrice Lea Michele een minder leuke collega bleek te zijn dan we hadden verwacht. Een ex -collega van Lea heeft alle moed bij elkaar geraapt om haar mening en ervaring te laten horen. De situatie wordt nu wel héél pijnlijk…

Discriminatie

Samantha Ware heeft in een interview met Variety haar ervaring met Lea Michele op tafel gelegd. Eerder werd al bekend dat ze een collega discrimineerde, maar Samantha heeft meer verhalen over haar gedrag: ‘Ik wist het vanaf dag één toen ik mezelf probeerde voor te stellen. Zodra ze had besloten dat ze me niet mocht, was het duidelijk,’ vertelt ze.

Niet oké

Samantha werd zó respectloos behandeld, dat ze door een ware hel ging, laat de actrice weten. In het interview komen de blikken van Lea, de steken onder water, de intimidatie en haar ‘rare passieve agressie’ ter spraken. Het interview lees je hier.

Ondanks dat veel mensen haar gedrag niet oké vonden, deed niemand er wat aan. ‘Lea’s acties waren niets nieuws. Omdat het zo gewoon was, leek mijn situatie ook niet zo’n groot probleem. Ik herinner me de eerste dag dat ik nog iets zei maar helaas deed niemand iets. Iedereen had zoiets van: ‘zo is ze nu eenmaal’. Daardoor hielp de omgeving bij het voortzetten van dit misbruik’,’ geeft ze toe.

Inmiddels heeft Lea van zich laten horen op Instagram en laat weten dat het haar spijt. ‘Ik heb naar de kritiek geluisterd en ik leer‘.

Wil je in actie komen tegen racisme? Lees hier wat je kunt doen. 

LEES OOK:

Beeld: ANP
Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen