Frozen II

Op deze dag is Frozen II te zien op Disney+

Frozen II draait op dit moment nog steeds in de bioscoop, maar kun je komende week ook vanuit bed gaan kijken. Iets wat eigenlijk nooit gebeurt, maar door de maatregelen van het coronavirus zijn veel bioscopen gesloten. Dus, heb jij Frozen II nog niet gezien (shame on you!) of wil je ‘m gewoon nog een keer (of 10) kijken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De film komt namelijk drie maanden eerder naar Disney+.

Deze datum komt Frozen II op Disney+

De baas van Disney, Bob Chapek, zegt dat de film drie maanden eerder naar de streamingdienst halen niet direct iets te maken heeft met het coronavirus, maar omdat de film “om krachtige waarden als volharding draait en het belang van een hecht gezinsleven benadrukt”, laat Bob weten. Hij vindt de boodschappen uit de film in deze tijd enorm belangrijk, and so do we! Daarom kunnen we Frozen II aanstaande dinsdag 17 maart al zien op de streamingdienst van Disney.

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

Uitstellen

Helaas heeft Disney veel producties van nieuwe films moeten uitstellen. Onder andere Peter Pan & Wendy, Home Alone en The Little Mermaid zullen langer op zich laten wachten. Ook de releasedatum van de live-action remake van Mulan is helaas uitgesteld. Wanneer deze film wél in de bioscoop verschijnt is nog onduidelijk.

Voor nu zullen we het moeten doen met Frozen II en alle andere films en series die op Disney+ staan en ons hoor je niet klagen!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @disneyfrozen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen