efteling

Op deze datum gaat de Efteling weer open!

Nadat zowat alles een tijd is dichtgeweest vanwege het coronavirus, komt het leven nu langzaam weer op gang en mogen zelfs kappers en de horeca weer open. En geloof het of niet, ook de Efteling opent binnenkort weer haar deuren voor alle pretpark lovers.

Efteling weer open

De Efteling heeft goed overlegd over de veiligheidsmaatregelen en wil asap het park weer heropenen. Na overleg hebben ze besloten om, als alles volgens plan gaat, de deuren van het attractiepark op 20 mei 2020 weer te openen. Maar het zal niet zijn zoals we gewend zijn.

Voor ieder zijn veiligheid zullen er maar een bepaald aantal mensen het park in mogen, ongeveer een derde van wat er normaal gesproken het park in mag. Ook moet je vanaf nu vooraf online reserveren wil je een dagje naar de Efteling en zullen er overal in het park desinfecterende middelen staan voor persoonlijke bescherming.

Enige grote pluspunt: minder lange rijen bij de achtbanen!

Andere attractieparken

De Efteling is niet het enige park dat weer zijn deuren opent, zo is Diergaarde Blijdorp ook bezig om vanaf 15 mei 2020 weer bezoekers toe te laten. Fans van Walibi Holland, Wildlifepark en Wildlands Adventure Zoo moeten nog even wachten, want die openen hun deuren pas op 25 mei 2020.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @efteling

Bron: Efteling, Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen