Amsterdam

Op deze datum komt High School Musical naar Amsterdam

Wildcats unite! Deze zomer kun je meezingen met je all time fave High School Musical-songs, want de Disney voorstelling van HSM junior komt namelijk naar Amsterdam!

High School Musical voorstelling Amsterdam

Ben jij die-hard fan van HSM en heb je ons interview met Matt Cornett & Sofia Wylie al gelezen en heb je de films zo vaak gezien dat deze grote fouten jou al lang al waren opgevallen? Dan word je super excited als we je vertellen dat de voorstelling van Disney een onderdeel van het zomer programma van de Beurs van Berlage. Dit is ook de plek waar de musical te zien zal zijn.

Eigenlijk stond de voorstelling gepland op zaterdag 21 en zondag 22 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus kon dit helaas niet meer doorgaan. Nu het allemaal weer een beetje is versoepelt ziet het ernaar uit dat we deze zomer tóch de musical van High School Musical kunnen bijwonen. De shows staan nu gepland op 12, 19 en 26 juli. Er is twee keer per dag een voorstelling, maar be quick en scoor hier je kaartjes.

LEES OOK:

Beeld: ANPldcats
Bron: Girlscene, RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen