restaurant

Op deze website reserveer je een tafel in een nog onbekend restaurant

Na lang discussiëren over wat jullie gaan avondeten, wordt het toch een avondje uit. En dan begint de volgende discussie: maar waar? Het kan nog een hele klus zijn om het met elkaar eens te worden waar jullie (je vriendinnengroep, jij en je lover of het gezin) willen eten. De griek? Sushi? Of toch naar een pizzeria? Wij maken je vast heel blij met het nieuws dat er nu een website bestaat waar je een reservering kunt plaatsen bij een nog onbekend restaurant. Pas twee uur van te voren horen jullie waar de maaltijd plaats gaat vinden!

SurpiSeat

Misschien kende je sprsme.nl al; een organisatie waarbij je een vakantie kunt boeken en je pas een paar uur van te voren hoort waar de reis naartoe gaat. SurpriSeat is iets soortgelijks, maar dan voor restaurants.

Een tafel reserveren

Samen met je zus/vriendinnen/lover/klasgenoten bepalen jullie vooraf een dag in de maand om gezellig samen te eten. Je kunt  (voor de moeilijke eters) voorkeuren aangeven en SurpriSeat doet de rest! Twee uur voor je reservering ontvang een mail waarin de locatie staat beschreven. Het enige wat je hoeft te doen is samen met je gezelschap naar de locatie gaan en te genieten van het verrassingsdiner.

Eenmalig, arrangement of jaarabonnement

Bij SurpriSeat kun je kiezen uit drie verschillende mogelijkheden:

Eenmalig €26,50 p.p : eenmalig verrassend uiteten, minimaal twee gangen, voor jezelf of als cadeau.

Arrangement €24,50 per maand p.p: drie maanden verrassend uiteten, minimaal twee gangen, drie verschillende hotspots ontdekken, voor jezelf of als cadeau.

Jaarabonnement €22,50 per maand p.p: een jaar lang elke maand verassend uiteten, steeds verschillende hotspots ontdekken, voor jezelf of als bijzonder cadeau.

Verschillende steden

Rotterdam en Amsterdam doen al mee met SurpriSeat, maar sinds deze maand is ook Utrecht toegevoegd aan dit lijstje. Dus, ga je binnenkort een dagje of weekendje weg en ben je nog op zoek naar een leuk en lekker restaurant? You know what to do! SurpriSeat maakt uiteten gaan een stuk leuker én makkelijker!

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen