sterrenbeeld

Op zoek naar een nieuwe serie? Deze Netflix-serie past het beste bij jouw sterrenbeeld

Op zoek naar een nieuwe serie, maar geen flauw idee wat je nog kan kijken? No problem, deze serie is de perfecte match voor jou op basis van je sterrenbeeld!

WEEGSCHAAL – SUITS

Als Weegschaal heb je vaak moeite met kiezen, maar no worries, we’ll help you out! De perfecte match bij jouw sterrenbeeld is namelijk de serie Suits. You might know it, you might have never heard of it. Suits gaat over Mike Ross, een briljante college dropout met een fotografisch geheugen. Na een drug deal gone wrong, belandt Mike in een sollicitatiegesprek met Harvey Specter, de beste advocaat in New York City. Harvey is de standaard rechtenstudent eigenlijk wel zat en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografische geheugen.

Waarom?

Waarom jij deze serie moet kijken? Als Weegschaal heb jij een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Jij vindt eerlijkheid en eerlijke behandeling een van de belangrijkste dingen op aarde, en wat satisfied je nou beter dan een serie vol advocaten die precies dat doen. Ook ben jij als Weegschaal nogal een mooiprater. Jij kan dingen veel mooier laten klinken dan dat ze zijn én je bent erg goed in mensen overhalen. And let us tell you, er is geen grotere mooiprater dan Mike Ross, er zit definitely een Weegschaal in hem.

(En ja, Meghan Markle, Hertogin van Sussex, speelt in deze serie)

MAAGD – TINY PRETTY THINGS

Tiny Pretty Things is gebaseerd op een boekenreeks en gaat over een elite balletschool in Chicago. Op een dag wordt de succesvolle ballerina Cassie Shore aangevallen en vermoord. Neveah krijgt de kans om haar plek over te nemen. Ze belandt in een wereld vol leugens, verraad en vooral veel concurrentie.

Waarom?

Als Maagd ben jij absoluut geen slappeling. Jij bent meer van het doen, net zoals de studenten aan de Archer Academy. Je houdt van sport en bent erg perfectionistisch, net zoals professionele ballerina’s. Ook heb je een wilde kant en wild is deze serie zéker.  

LEEUW – JANE THE VIRGIN

Jane the Virgin gaat over Jane Gloriana Villanueva, een hardworking, religieuze, jonge Venezolaanse-Amerikaanse vrouw. Jaren geleden heeft Jane aan haar Abuela (oma) beloofd om maagd te blijven tot het huwelijk. Een belofte die ze kosten wat het kost bereid is om vol te houden, ondanks het feit dat het lastig is voor haar en haar vriend Michael. Als er tijdens een standaard controle onderzoek een grote fout wordt gemaakt, blijkt Jane per vergissing kunstmatig insemineert te zijn en is daardoor zwanger. Tot overmaat van ramp is de biologische donor een getrouwde man, een voormalige playboy en een kankeroverlevende, die niet alleen de nieuwe eigenaar is van het hotel waar Jane werkt, maar ook haar vroegere jeugdliefde was. Ai!

Waarom?

Als Leeuw ben jij dol op drama, spanning en avontuur. Er is geen andere serie met zoveel drama en plottwists als Jane the Virgin. Lucky you, er zijn namelijk 5 seizoenen!

Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

KREEFT – THE QUEEN’S GAMBIT

De serie, die gebaseerd is op een boek van Walter Tevis, draait om Beth Harmon. Beth heeft als grote droom om de beste schaakster ter wereld worden. Ze is daar druk mee bezig en is extreem getalenteerd, maar als ze ouder wordt, raakt ze verslaafd aan alcohol en drugs. Hoe ver gaat ze om te winnen?

Waarom?

Kreeften zijn vaak erg dromerig, mysterieus en extreem passievol. Deze serie bevat dan ook een goede combinatie van passie en mysterie. We weten dat jij als Kreeft ook voor alles open staat, dus give it a try!

TWEELINGEN – LOCKE AND KEY

Drie kinderen verhuizen na de dood van hun vader naar het landhuis waar hij is opgegroeid. Al snel ontdekken de kinderen verborgen sleutels met magische krachten. In eerste instantie beleven de kinderen veel plezier met alle magie, maar al snel ontdekken ze dat er een kwaadaardige entiteit genaamd Echo achter de sleutels aan zit.  

Waarom?

Als tweeling ben jij erg veelzijdig. Je bent dol op avontuur en onvoorspelbare series die je op het puntje van je stoel krijgen. En laat Locke and Key daar nou heel goed in zijn!

STIER – DYNASTY

Dynasty gaat over Fallon Carrington, een ambitieuze dochter van een miljardair. Fallon hoopt al jaren de family business van haar vader over te kunnen nemen, maar die droom valt in duigen als haar vader met Cristal, een andere medewerker, trouwt. Dit pikt Fallon niet en dat zorgt voor veel drama.   

Waarom?

Als Stier ben jij een echte doorzetter, net als Fallon. Ook ben je creatief en zorgzaam en houdt van een serie die je lekker weg kunt kijken. Dynasty is daar perfect voor!

RAM – PEAKY BLINDERS

Deze serie speelt zich af vlak na de Eerste Wereldoorlog in Birmingham, Engeland. Peaky Blinders is een criminele bende die zich voornamelijk bezighoudt met illegaal gokken en smokkelen. We volgen het verhaal van Tommy Shelby, het hoofd van de organisatie. Met veel geweld en uitdagingen probeert de Shelby family de top te bereiken.

Waarom?

Als Ram ben jij dol op een uitdaging en erg ambitieus en daarom is deze serie perfect voor jou! Het zit vol sterke personages en actie. Bovendien staat het sterrenbeeld Ram erom bekend een geboren leider te zijn, net als de ambitieuze Tommy Shelby uit dit verhaal.

Welk Sterrenbeeld is jouw perfecte match?

SCHORPIOEN – SCORPION

Een gelijknamige show voor jou Schorpioen! Scorpion gaat over Walter O’Brien die samen met zijn team van genieën gaat werken voor de overheid. Elk teamlid heeft een speciaal talent e n samen moeten ze problemen oplossen en een nieuwe generatie van terroristen tegenhouden.

Waarom?

Als Schorpioen ben jij erg ambitieus en mysterieus, net zoals de personages in deze serie. Een serie over een stel slimme koppen die veel avontuur beleven. Klinkt precies zoals jou!

BOOGSCHUTTER – DERRY GIRLS

Derry Girls gaat over vier meisjes en een jongen die opgroeien in Ierland in de jaren ’90. In die tijd was het erg politiek onrustig in Ierland en deze serie laat de struggles van deze teenagers zien. De meiden zijn lekker grofgebekt en de jongen is een beetje stil, wat zorgt voor hilarische momenten.

Waarom?

Als Boogschutter ben jij erg optimistisch, grappig en heb jij grootse plannen in het leven. Net als deze 4 girls (en boy). Deze serie is hilarisch (en het wordt nóg grappiger door de Ierse accenten) en wij denken dat je je vast goed kan vinden in de personages. Tijd om eens even lekker te lachen, Boogschutter.

STEENBOK – GIRLBOSS

Sophia, een misfit, ontdekt dat de een passie voor fashion heeft. Ze begint kleding te verkopen via Ebay en verdient hiermee veel geld. Als haar geluk op een gegeven moment stukloopt, besluit ze haar eigen kledingsite te bouwen. De serie volgt haar journey naar succes, met veel tegenslagen en moeilijke keuzes. Deze serie is loosely based (really loose) op de oprichter van het succesvolle kledingmerk Nasty Gal.

Waarom?

Omdat jij een Steenbok bent, ben jij ambitieus en leer jij makkelijk. Daarom denken wij dat jij het goed kan vinden met hoofdpersoon Sophia. Helemaal als jij ook helemaal weg bent van fashion en wie weet leer je nog wel iets.

WATERMAN – THE POLITICIAN

Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, wil al sinds zijn 7e president van Amerika worden. Mooi plan, maar daar moet hij wel eerst even het een en ander voor doen. Om op zijn path to success te kunnen blijven, moet hij Student Body President zien te worden, een plek op Harvard weten te scoren én high school weten te overleven zonder zichzelf te verliezen in de gekkigheid van zijn losgeslagen klasgenoten.

Sounds like a normal teenage high school drama, right? De serie neemt al snel een zeer donkere twist en wordt zeer intens.

Alles wat je moet weten over Ben Platt & The Politician

Waarom?

Watermannen zijn enorm excentriek en grote denkers. En als deze serie iets is, is het excentriek. Je zult versteld staan van alle plot twists en plannen die worden gesmeed. Als Waterman heb je ook een goed gevoel voor humor, dus dan zit je met deze serie zeker goed.

VISSEN – CRAZY EX-GIRLFRIEND

Crazy Ex-Girlfriend gaat over Rebecca Bunch, een advocate die altijd al last heeft gehad van anxiety en depressie waar ze veel medicatie voor gebruikt. Als Rebecca op straat in New York Josh Chan tegenkomt, haar vriendje van zomerkamp tien jaar geleden, herinnert ze zich die tijd als de gelukkigste tijd van haar leven, geluk dat ze nu niet heeft. Als Josh zegt dat hij op het punt staat terug te verhuizen naar zijn geboortestad West-Covina, Californië, besluit Rebecca zelf óók naar West-Covina te verhuizen. Ze vertelt de mensen dat het is omdat ze daar een fantastische baan heeft gekregen, maar in werkelijkheid is het om weer een relatie met Josh op te bouwen, waarvan ze denkt dat dat haar weer gelukkig zal maken…

Waarom?

Als Vissen ben jij een echte romanticus en emotioneel, net als Rebecca. Ook ben je erg creatief en muzikaal, wat er fijn is, want deze serie zit namelijk bomvol muziek! Echt iets voor jou dus, Vissen.

Bron: Rubriek.nl | Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen