Taylor Swift

Opnieuw strijd tussen Taylor Swift en Scooter Braun

Taylor Swift heeft via een notitie op Facebook om hulp gevraagd: haar all too infamous manager Scooter Braun (ook de manager van onder andere Ariana Grande en Justin Bieber) heeft zich weer van zijn slechte kant laten zien. Surprise.

American Music Awards

‘Be a good little girl and shut up’, is essentially de boodschap die Scooter en zijn partner Scott Borchetta willen overbrengen op Taylor, schrijft ze in haar bericht. Het probleem? Hij heeft T Swizzle verboden haar oude liedjes te performen tijdens de American Music Awards. Omdat Taylor de ‘Artist of the Decade Award’ mag ontvangen, was ze van plan een medley van haar hits te zingen, maar onze grote vriend Scooter heeft hier een stokje voor gestoken en het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt.

Documentaire

Taylor heeft ook laten weten dat er een documentaire over de laatste paar jaren van haar leven op Netflix komt, maar door Scooter is deze ook op wankelen komen te staan, want ook híér mag Tay haar oude hits niet voor gebruiken. In de notitie schrijft ze: ‘Neither of these men had a hand in the writing of those songs’. Dat maakt het extra unfair.

What now?!

Taylor vraagt nadrukkelijk om de hulp van haar Swifties en haar collega’s. Hoe je haar kunt helpen? Open de Instagram app, ga naar Scooter Braun’s profiel en tell him exactly hoe je over zijn acties denkt. Dit is wat Queen T vraagt in haar Facebookbericht, so you know what to do!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @taylorswift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen