Is There More Sex In The City?

Er komt een opvolger van Sex and the City!

Ze gaven ons The Carrie Diaries, ze gaven ons twee Sex and the City films en ze gaven ons beauty, fashion en love advice for life. En now, they’re back for more. Paramount TV heeft nét bekend gemaakt dat er een opvolger komt op de Sex and the City serie: Is There Still Sex in the City. OMG!

Is There Still Sex In The City

Net als de OG SATC, wordt Is There Still Sex in the City gebaseerd op een boek van Candace Bushnell – en gaat de nieuwe serie verder waar de voorganger is gebleven. ‘Het eerste Sex and the City boek en de serie zijn een groundbreaking basis voor een hele generatie vrouwen, inclusief mezelf,’ zei Nicole Clemens, president van Paramount Television, in een statement. ‘We zijn thrilled dat we het gesprek kunnen voortzetten en de vraag kunnen beantwoorden met, ” Yes! There is more sex in city!”‘

Best Friends Hug GIF by Alex Bedder - Find & Share on GIPHY

Zo. Freaking. Exciting. Net als de nieuwe Netflix movie The Perfect Date trouwens, met Noah Centineo en Camila Mendes!

Wanneer de serie uitkomt, is jammer genoeg nog niet bekend. En mocht je een headstart willen maken door alvast het boek te lezen, moeten we je ook teleurstellen: die komt namelijk pas op 6 augustus uit.

Carrie, Miranda, Charlotte & Samantha

En nog een bummer (ja, we’re saving the least best for last): Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha komen niet in de opvolger voor. In plaats daarvan volgt het verhaal nieuwe, middle-aged mensen uit New York’s Upper East Side (yup, van Gossip Girl), tijdens hun date avonturen. Van Tinder dates tot casual sex.

Dus, we moeten dan nog wel even wachten, en de OG girls moeten we missen, maar let’s be real here: dit gaat toch weer helemaal onze nieuwe lievelingsserie worden? We can’t wait!

Lees ook:

Fotografie: HBO Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen