Love Island

Oud Love Island deelneemster strijdt nu voor de titel van Miss Nederland

Dat er altijd knappe vrijgezellen meedoen aan het realityprogramma Love Island, weten we inmiddels allemaal. Eén deelnemer is zelfs zo knap dat ze behoort tot de laatste tien finalisten van Miss Nederland 2020!

Instagram

Niemand minder dan deelneemster Sha liet het grote nieuws weten via Instagram. Sha heeft na haar deelname aan Love Island er ontzettend veel volgers bijgekregen, en haar beauty werd steeds meer opgemerkt.

Inmiddels zit ze dus in de finale van Miss Nederland 2020, waar ze niet alleen aan meedoet voor haar looks. In de video vertelt ze dat ze streeft naar gelijkheid voor iedereen en het doorbreken van taboes. You go girl!

Speaking of gelijkheid, met deze films en series leer je meer over racisme!

‘Het hoge woord is eruit! Ik ben één van de 10 prachtige finalisten (want het zijn allemaal echt toppers) die op jacht gaat naar de kroon van Miss Nederland Universe 2020. Ik ben enorm dankbaar en trots dat ik hier onderdeel van mag zijn en dat ik mijn stem mag gebruiken om mijn steentje bij te dragen in de maatschappij. Ik heb onwijs veel zin in dit aankomende avontuur en I will keep you guys posted❤️’

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Love Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen