Pretty Little Liars

Pretty Little Liars cast komt deze week weer samen voor een online reunion

Bijna drie jaar na de finale van de show, komt de iconische cast van Pretty Little Liars weer samen voor het goede doel en al je favorieten zullen erbij zijn!

Pretty Little Liars reunion

Komende vrijdag om 21:00 uur (Nederlandse tijd) kom de cast samen voor een online reünie. Ashley Benson, Torian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell, Janel Parrish, Sasha Pieterse, Tyler Blackburn én Ian Harding zijn allemaal aanwezig, samen met de uitvoerend producent van de show, I. Marlene King.

Helaas is de reünie niet voor niks te zien. Kaartjes kosten $15 (zo’n €14), maar alle opbrengst van deze verkoop gaat naar Feeding America. Wil je erbij zijn? Dan kun je je ticket hier kopen.

‘De PLL-gang komt weer samen voor een cyber reunion voor een geweldig doel,’ schreef Lucy op Instagram. ‘We beantwoorden al jullie vragen en praten over PLL.’

Lees ook: Komt er een Big Time Rush reünie?

HBO Max

De reünie is ongeveer een week voordat de Pretty Little Liars-serie online komt op de nieuwe Amerikaanse streamingsdienst HBO Max. Helaas betekent dit ook dat PLL inmiddels verwijderd is van Netflix :-(.

Naast Pretty Little Liars zal HBO ook de nieuwste kookshow van Selena Gomez op hun streamingsdienst hebben, dus nu maar hopen dat het platform ook binnenkort beschikbaar is in Nederland!

LEES OOK:

Beeld: Freeform

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen