Als je nog niet obsessed was met Riverdale, word je het nu wel. De nieuwe Reggie Mantle is namelijk gecast en hij is ME-GA HOT. 

Het stukje man candy heet Charles Melton, en de komende afleveringen gaat hij Ross Butler, a.k.a. Reggie, vervangen op de set van Netflix’ hit show. (FYI: Ross moest Riverdale met pijn in zijn hart opgeven, omdat het filmschema clashte met de opnames van seizoen 2 van 13 Reasons Why).

Het was even een bummer, want nadat Ross’ vertrek bekend werd gemaakt, leek het heel even alsof Riverdale nooit meer hetzelfde zou zijn. Maar HAVE YOU SEEN CHARLES’ FACE?! Geen hart dat niet gelijmd kan worden door deze meneer #AyCaramba!

Season 1 GIF - Find & Share on GIPHY

Maar wat minstens net zo tof is, is dat dit wel eens Charles’ grote doorbraak in Hollywood kan worden! Voor Riverdale wist hij alleen nog maar een paar gastrolletjes te scoren, in American Horror Story en Glee. Fingers crossed dat zijn skills vanaf nu veel vaker met de wereld gedeeld worden ;-).

Seizoen 2 van Riverdale begint op 11 oktober in Amerika. Op 12 oktober komt de eerste aflevering op Netflix. Tot die tijd kwijlen we weg bij Charles’ flawless Insta pics, en zetten we seizoen 1 nog een keer op repeat.

https://www.instagram.com/p/7Oxc_2gPJL/?taken-by=_melton_

Brokeback mountains

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

Snapped by @_jide1_ on set #warbyparker #superman

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

Winded

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

My momma says I look like superman

A post shared by Charles Melton (@_melton_) on

https://www.instagram.com/p/BWmObo1DXSo/?taken-by=_melton_

Bekijk ook: Deze 10 dingen wist je nog niet over KJ Apa!

Fotografie: Instagram