Charles Melton riverdale

Dit wordt de nieuwe Reggie Mantle in Riverdale!

Als je nog niet obsessed was met Riverdale, word je het nu wel. De nieuwe Reggie Mantle is namelijk gecast en hij is ME-GA HOT. 

Het stukje man candy heet Charles Melton, en de komende afleveringen gaat hij Ross Butler, a.k.a. Reggie, vervangen op de set van Netflix’ hit show Riverdale. (FYI: Ross moest Riverdale met pijn in zijn hart opgeven, omdat het filmschema clashte met de opnames van seizoen 2 van 13 Reasons Why. Lees hier hoeveel de cast van 13 Reasons Why verdient).

Het was even een bummer, want nadat Ross’ vertrek bekend werd gemaakt, leek het heel even alsof Riverdale nooit meer hetzelfde zou zijn. Maar HAVE YOU SEEN CHARLES’ FACE?! Geen hart dat niet gelijmd kan worden door deze meneer #AyCaramba!

Madelaine Petsch Riverdale GIF - Find & Share on GIPHY

Wat minstens net zo tof is, is dat dit weleens Charles’ grote doorbraak in Hollywood zou kunnen worden! Voor Riverdale wist hij alleen nog maar een paar gastrolletjes te scoren, in American Horror Story en Glee. Fingers crossed dat zijn skills vanaf nu veel vaker met de wereld gedeeld worden.

Seizoen 2 van Riverdale begint op 11 oktober in Amerika. Op 12 oktober komt de eerste aflevering op Netflix. Tot die tijd kwijlen we weg bij Charles’ flawless Insta pics, en zetten we seizoen 1 nog een keer op repeat. Oh, en naast Charles, KJ en Cole komt er nog een hottie in Riverdale!

https://www.instagram.com/p/7Oxc_2gPJL/?taken-by=_melton_

View this post on Instagram

Brokeback mountains

A post shared by Charles Melton (@melton) on

View this post on Instagram

Winded

A post shared by Charles Melton (@melton) on

View this post on Instagram

My momma says I look like superman

A post shared by Charles Melton (@melton) on

https://www.instagram.com/p/BWmObo1DXSo/?taken-by=_melton_

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen