Hebben we net een beetje alle choquerende spoilers voor Riverdale’s derde seizoen verwerkt, komt The CW ineens met een nieuwe trailer. En we 👏 are 👏 losing👏 it.

Het clipje duurt maar 30 seconden, maar boy, is it wild. Zo raken ze ons right in the feels, als we Archie geboeid in een politiebusje zien zitten – zijn enkele reis richting de gevangenis? En met een ongeruste Veronica, die Archie op het hart drukt dat ze dit samen overleven ‘because we are endgame,’ lijkt het ons vrij duidelijk: sh*t just hit the fan.

Ook zien we wat Bughead love voorbij komen (YAS) en rockt Archie ineens een serpent tattoo. Net als Alice, overigens, die ‘m tevoorschijn tovert tijdens een steamy make-out sesh.

Dacht je dat die 30 seconden inmiddels wel voorbij moeten zijn? Think again. Op ’t eind worden we nog gebombardeerd met een zoenende Kevin en Moose, een flauwvallende Betty, een mysterieus wezen (de nieuwe Black Hood?) en Jughead, die in een of andere zieke sekte belandt lijkt te zijn. Guys, what the actual heck?

Oh My God Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Zoveel vragen, zo weinig antwoorden.

Op seizoen 3 van Riverdale moeten we nog een lichtjaartje of twee wachten (10 oktober komt de eerste aflevering online!). Maar houd CG! in de gaten, want tot die tijd houden wij ons bezig met theorieën, spoilers en het re-watchen van de promo.

Lees ook: 19x dit weten we tot nu toe over seizoen 3 van Riverdale

Fotografie: Netflix