Roshina vertelt de échte reden waarom verleider Nick uit Temptation werd gezet

Er gaat geen dag voorbij zonder dat wij weer juicy Tempation Island nieuws voor je hebben! We schreven al eerder over hoe Romee een boekje opendeed over het vertrek van verleider Nick. Maar in een nieuwe aflevering van van Temptation Gossip vertelt Roshina nog wat meer details.

Het vertrek van verleider Nick

Misschien ken je ‘m al niet meer (hij heeft ook maar weinig schermtijd gehad), maar verleider Nick maakte wel een bijzondere entree. In het midden van het seizoen kwam hij namelijk als extra binnen, samen met Angelique. Hij besloot alle mannen te negeren en gelijk naar de dames te gaan. Iets wat bij alle verleiders in het verkeerde keelgat schoot.

Hij verdween al snel naar de achtergrond, en moest op een gegeven moment het programma zelfs verlaten. ‘Nick is naar huis gestuurd nadat ik ruzie met hem kreeg. Die ruzie liep een beetje uit de hand…’ vertelt Roshina.

Ruzie

Het zou van kwaad tot erger zijn gegaan nadat Nick lelijke dingen over de geaardheid van Grigor begon te zeggen. ‘Op een gegeven moment was hij een beetje buiten de groep gevallen en buitengesloten. We hebben eigenlijk niet eens doorgehad dat hij weg is gegaan, hij was in een keer gewoon weg.’ 

Heb jij het vertrek van Nick opgemerkt?

Gaat Roshina binnenkort aan kinderen beginnen? Er is al een Tempa baby op komst bij een ander stel!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: RTL, Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen