Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Roshina vertelt hoe het écht was op Temptation Island

Temptation Island deelneemster Roshina besloot op Instagram iets meer uit te wijden over het programma en deelde juicy achter de schermen details. Want ondanks dat het er vaak heerlijk uitziet, is dit het niet altijd.

Kampvuur

Eerder spraken Gianni en Melissa al over het kampvuur. Ook Roshina bevestigt het verhaal dat hier meer beelden worden getoond dan dat de kijkers te zien krijgen. Soms wordt er wel een uur bij het kampvuur gefilmd om scènes opnieuw te doen of om de heftigste reactie te krijgen.

Toch ontkracht ze de roddel dat Temptation nep zou zijn, maar zegt wel dat er soms context mist, en dat de deelnemers de beelden niet vooraf te zien krijgen.

Deze oude bekende probeerde presentatrice Annelien te versieren!

Feestjes

Natuurlijk zien we in iedere aflevering dat er wild gefeest wordt op de resorts, maar ook dit is allemaal niet even leuk als het lijkt. Roshina vertelt dat alle deelnemers tussen twaalf en vier in bed moeten liggen, om vervolgens om acht uur weer wakker te worden gemaakt. Vandaar dus dat sommige ervoor kiezen om iets eerder naar bed te gaan. Oh, en de singles? Die slapen allemaal op gedeelde kamers.

Ook moeten de verleiders, deelnemers en het team de complete villa schoonmaken na een party. En dat is best heavy met een korte nachtrust.

Deze twee Temptation deelnemers zijn zoenend gespot!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen