Dua Lipa X Pepe Jeans London

Oh ma gosh. Dua Lipa heeft samen met Pepe Jeans een Autumn/Winter collectie uitgebracht! Begin dit jaar was Dua ook het gezicht van Pepe Jeans, en werd ze als Global Brand Ambassador geïntroduceerd! De lancering van de AW19 collectie Dua Lipa afgelopen dinsdag al goed gevierd in een eigen ontworpen glitterjurk bij het Victoria House Basement. WE. LOVE. IT.

Dua Lipa x PEPE Jeans

De collectie is geïnspireerd op een combinatie van stijlen uit de jaren ’90 en begin 2000.  Dua Lipa heeft haar eigen draai gegeven aan de collectie, en de items scoor je al vanaf €30. Want hoe lief; ze heeft rekening gehouden met haar fans en hun budget. Oversized double denim-sets, oversized denim jacks en rokken komen onder andere voorbij in de collectie. Natuurlijk mogen we de glitterjurken en tops van de collectie niet vergeten. Perfecte jurken voor kerst of NYE. Is het al december yet?!

Dua loves Pepe Jeans! Ze is zelf ook opgegroeid met het merk, en dat maakt de colab voor haar extra speciaal.

Pepe Jeans

Het merk Pepe Jeans bestaat sinds 1973 komt uit Londen sinds en is ontstaan rond de Iconische Portobello Road. Het merk is nog altijd erg druk bezig met denim mode, en Londense culturen blijven zijn een grote inspiratie voor de creaties van Pepe Jeans.

Welk item ga jij als eerste shoppen?!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Pepejeans  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen