Hannah Baker

In seizoen 2 van 13 Reasons Why krijgen we een heel andere Hannah te zien

Wat doe je als je nog veel, maar dan ook echt véél te lang op het tweede seizoen van 13 Reasons Why moet wachten? Juist, zoveel mogelijk dirt over de nieuwe afleveringen opgraven. Enne, vandaag hebben we super juicy updates over season 2 Hannah Baker voor je!

Maar of we blij zijn met de updates, is nog maar de vraag. Katherine Langford (de actrice die Hannah speelt, FYI) vertelde in een interview met Entertainment Weekly dat we kennis gaan maken met een heel andere Hannah.

‘Werken aan het tweede seizoen was heel interessant,’ vertelt ze. ‘Het verhaal gaat een heel andere richting op. En dat is positief, vind ik. We leren de andere personages veel beter kennen en dat vind ik leuk. Hoe tragisch het ook is, ook zonder Hannah gaat het leven door. In seizoen 2 krijg je meer te zien wat voor effect haar dood op haar omgeving had.

Ze gaat verder: ‘Je maakt kennis met een heel andere Hannah. Daar wil ik fans wel voor waarschuwen. Het wordt anders dan je verwacht, en dat heeft heel veel verschillende redenen.’

Of we blij zijn met een 13 Reasons Why seizoen 2 update? Zeker weten. Of het ons verlangen naar nieuwe afleveringen ook maar een beetje gestild heeft? Definitely not. We willen die nieuwe afleveringen nu alleen nog maar meer zien!

O, en over seizoen 3 (yes, die komt misschien!) heeft Katherine ook wat te zeggen: ‘Seizoen 2 draaide voor mij om het loslaten van Hannah. Dus of ze terugkomt, durf ik niet te zeggen.’

Tot zover het gigantische 13 Reasons Why tease fest. En nu opschieten met die nieuwe aflevering!

Seizoen 2 gaat ergens in 2018 van start. Een exacte datum is nog niet bekend, maar we will keep you posted

Lees ook: 7x nieuw in 13 Reasons Why

Fotografie: Beth Dubber/Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen