love is blind

Seizoen twee van Love is blind komt sneller dan gedacht!

Ben jij ook zo’n superfan van de serie Love is blind? En heb je het eerste seizoen in een paar dagen uitgekeken? Dan ga jij waarschijnlijk heel blij zijn met deze geruchten over een tweede seizoen.

Love is blind

Als je de serie nog helemaal niet gezien hebt (what are you doing? Ga kijken!), is hier een korte uitleg. In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om hun verloofde te kiezen. Ze mogen alleen met elkaar praten via ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord ‘ja’, dan zijn ze verloofd! Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie standhouden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen!

Heb je het seizoen al afgekeken? Check hier alles wat we weten over de reunion-aflevering!

LHBTQI

Na het succes van seizoen 1, smeekten fans om een tweede seizoen. En hoewel het vorige seizoen uit enkel heterokoppels bestond, willen fans dat nu anders. Volgens fans zou het perfect zijn als er wat meer LHBTQI+-elementen toegevoegd worden aan de realityserie. De producent van Love is Blind zegt hier het volgende over: ‘Dit is geen show die zich focust op seksualiteit, maar ik denk dat een LHBTQI-versie zeker een optie is, alleen technisch gezien brengt het wat moeilijkheden met zich mee.’ Aan zijn woorden te horen komt er waarschijnlijk wel een tweede seizoen (YASSSS), maar of dit LHBTQI-koppels gaat bevatten is nog de vraag.

Love is blind seizoen 1 nog niet gezien? Check hier dan de trailer en info!

LEES OOK:

Beeld: Love is blind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen