Selena Gomez En Taylor Swift

Selena Gomez belt met BFF Taylor Swift om skills te laten zien tijdens eigen kookshow

In een nieuwe aflevering van ‘Selena + Chef‘, de eigen kookshow van Selena Gomez, was ze zo trots op wat ze had gemaakt, dat ze het toch écht even aan haar BFF Taylor Swift moest laten zien.

Selena + chef

In de kookshow krijgt Selena hulp van beroemde koks om haar te helpen met haar cookings skills. In de vierde aflevering kookt Selena samen met de iconische Roy Choi en maken ze samen superlekkere Korean BBQ Short Rib Breakfast Taco’s. Het eindresultaat zag er zo goed uit, dat Selena haar BFF FaceTimede om het te laten zien.

Facetimen met Taylor

‘Ik ga het even heel snel aan mijn vriendin laten zien. Ik heb aan al mijn vrienden verteld dat ik dit aan het doen ben. Van alles dat ik heb gedaan in mijn carrière, is dit het meest opmerkelijke ding’, vertelt Selena.

De BFF die ze belde bleek THE Taylor Swift te zijn en Tay was super excited om te zien wat Sel had gemaakt. ‘Dude, ik ben zo trots op je. Weet je wel niet hoe lang ik al wacht tot je geobsedeerd raakt met koken?’, zei Taylor.

Helaas is Selena + Chef alleen te zien op HBO Max, wat niet in Nederland beschikbaar is. Gelukkig kunnen we het fragment nog gewoon terugkijken via Twitter!

Check ook: Kunnen we binnenkort een samenwerking tussen Selena Gomez en Taylor Swift verwachten?

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Clone Rolex Italia
    Clone Rolex Italia
    Reactie: Exceptional appearance and quality especially for the price.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen