Selena Gomez

Selena Gomez geeft haar Instagram uit handen aan black voices

Wat er nu allemaal gebeurt in Amerika zet veel mensen aan het denken en het is tijd om in actie te komen. Zo denkt Selena Gomez er ook over. Ze wil haar social media inzetten in the best way possible. Donderdag liet ze weten dat ze haar Instagram uit handen geeft aan leiders uit de de Afro-Amerikaanse gemeenschap om zo meer inzicht te krijgen in problemen die er spelen.

Instagram take over

De Instagram page van Selena Gomez is één van de meest gevolgde accounts op het platform. Ze staat zelfs op nummer 6 in de top 10 meest gevolgde accounts. Het is daarom ook niet gek dat de zangeres haar social media wil inzetten in een situatie als deze. ‘Ik heb geworsteld met de vraag wat ik kan zeggen over dit belangrijke moment in de geschiedenis’, schreef ze onder haar Instagram-bericht van afgelopen donderdag. ‘Ik heb erover nagedacht hoe ik mijn social media het beste kan inzetten and I decided that we all need to hear more from Black voices.

De komende dagen zal Selena invloedrijke leiders uitlichten en hen de kans geven haar Instagram over te nemen, zodat zij zich direct tot ons kunnen richten. ‘We hebben allemaal de plicht om het beter te gaan doen, en we kunnen beginnen door met een open blik te luisteren.’

Lees hier hoe jij in actie kunt komen tegen racisme.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @selenagomez
Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen