Selena Gomez

Selena Gomez in tranen door Billie Eilish

Nog niet zo lang geleden werd Selena Gomez gediagnostiseerd met een bipolaire stoornis. Afgelopen maandag vertelde de zangeres tijdens een interview met platenproducent Zane Lowe dat het nummer ‘Everything I Wanted’ van Billie Eilish veel emotie bij haar losmaakte.

Apple Music playlist

Een paar weken geleden kwam Selena met het nieuws naar buiten over haar bipolaire stoornis tijdens de podcast van Miley Cyrus. De zangeres maakte een playlist vol nummers met diepgaande songteksten voor Apple Music. Verschillende artiesten zijn te vinden in de playlist, waaronder Billie Eilish met haar nummer ‘Everything I Wanted’.

Tijdens het gesprek met Zane Lowe vertelde Selena waarom dit nummer haar zoveel doet. ‘Ze is zich er zo van bewust wat deze industrie kan zijn en kan worden. Toen ik dat nummer hoorde barstte ik in tranen uit, omdat ik dit al zo lang doe en het nummer is een weerspiegeling van de waarheid. Er waren zoveel momenten in waarop ik dacht: “O, het maakt niet uit wie je bent.” (…) Ze verdient alles wat ze kreeg en heeft. Ze is een geweldige, geweldige artiest.’

Het nummer was er bijna niet geweest

Dat Billie Eilish last heeft gehad van depressieve gevoelens, was al langer bekend en dit gaf ze ook toe in het nummer ‘Everything I Wanted’. Het nummer was geïnspireerd op een nare droom die de zangeres had waarin ze zichzelf van het leven beroofde en het niemand wat boeide dat ze er niet meer was.

‘Al mijn beste vrienden en mensen met wie ik werkte kwamen in het openbaar naar buiten en zeiden: “O, we hebben haar nooit gemogen”‘, vertelde Billie. Ook vertelde ze dat het nummer er bijna niet zou zijn geweest, omdat haar broer en co-songwriter Finneas geen nummer wilde schrijven over ‘jezelf van kant maken en hoe dat “alles is wat je wilde” is.’

Ervaar jij zelf negatieve gedachtes of denk je aan zelfbeschadiging? Zoek dan hulp en bel met de zelfmoordpreventie-lijn op 0900 0113 of bezoek 113.nl.

LEES OOK:

Beeld: ANP – Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen