We hebben sinds haar nummer Wolves ft. Marshmallow niets meer van Selena Gomez gehoord als het gaat om muziek, maar vandaag heeft ze ein-de-lijk haar nieuwste single gedropt: ‘Lose You To Love Me’.

Haar muziek

Het is alweer waaay too long dat Selena Gomez nieuwe muziek heeft uitgebracht. In fact, kwam haar laatste album – Revival –  uit in 2015 en in 2018 bracht ze samen met Marshmellow haar song Wolves uit. Daarna bleef het heel lang stil en heeft ze alleen hier en daar haar stem laten horen, zoals in het nummer ‘Can’t Get Enough’ van Benny Blanco.

Begin dit jaar liet de zangeres weten dat ze weer druk bezig was met het maken van nieuwe muziek. In haar Instagram-stories gaf ze haar fans een kijkje achter de schermen, waar ze bezig was met het schrijven én maken van een nieuw nummer of album. Bij één van de foto’s schreef ze: ‘Just so you know, I see your comments and I’m working on it…’ Hiermee gaf ze dé hint dat er nieuwe muziek aan zou komen.

Lose You To Love Me

En vandaag is het zo ver! Een paar uur geleden is Lose You To Love Me gereleased! De lyrics en de titel lijken te gaan over iemand loslaten om van je zelf te kunnen houden. Sommige fans denken dat het nummer geïnspireerd is op de relatie die Selena met Justin Bieber heeft gehad, maar niets is confirmed yet.

Wat vind jij van Selena’s newest song?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @selenagomez