selena gomez

Selena Gomez openhartig over body-shaming

In een interview met Giving Back Generation is Selena Gomez openhartig geweest over body-shaming. De zangeres heeft namelijk heel wat opmerkingen gekregen over haar body nadat ze (door medicijngebruik) wat kilo’s was aangekomen.

Niet altijd glitter en glamour

Het lijkt misschien vaak dat celebs a life full of glamour hebben. Maar in reality is het toch heel anders dan dat, neem bijvoorbeeld Selena Gomez. De zangeres heeft de ziekte lupus en heeft hiervoor zelfs een niertransplantatie moeten ondergaan. Ze heeft medicijnen voor deze ziekte en heeft daarom een tijdje last gehad van wat extra kilo’s. Veel mensen hadden commentaar op haar lichaam en hierover zei Selena zelf; ‘Het komt door de medicijnen die ik voor de rest van mijn leven moet nemen. Mijn gewicht verschilt zelfs per maand. Het viel me erg op toen mensen me daarvoor gingen aanvallen. Maar dat is nou eenmaal mijn realiteit. Mijn gewicht schommelt, afhankelijk van wat er gebeurd in mijn leven.’ 

Time-out

Al deze opmerkingen over haar gewicht toename hebben haar heel erg geraakt. Ook daarom heeft Selena toen op een gegeven moment een social media time-out gehad. ‘Met mijn gewichtschommelingen ervaarde ik voor het eerst bodyshaming. Ik heb lupus en moet dealen met nierproblemen en een hoge bloeddruk. Ik heb een hoop gezondheidsproblemen en hierdoor merkte ik voor het eerst op dat meer mensen iets te zeggen hadden over mijn lichaam. Dat hakte er wel in en ik was er echt door van slag’.

Happy mind, happy life

De 27-jarige zangeres is nu heel gelukkig en super goed bezig met onder andere haar nieuwe single , waar Hailey Bieber onlangs nog kritiek op had. Verder heeft ze ook niet meer het gevoel dat ze alles persé moet delen op social media. Zelfs als fotografen van haar foto’s maken, dan kijkt ze deze niet meer terug. Dit geeft haar veel rust en ze wil ze ook niet meer dan nodig is in de spotlight staan.

Hiermee wil Selena anderen graag inspireren; dat je je niet gek moet laten maken door wat de buitenwereld van je vindt. ‘Er zijn zoveel mooie meiden met prachtige en verschillende karakters, maar ze jagen een onhaalbaar ideaalbeeld na waardoor ze kapot gaan. Ze willen een totaal ander persoon zijn dan ze in werkelijkheid zijn.’

Heb je ook al deze mash-up gehoord van Selena Gomez en Justin Bieber?

 

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram: @selenagomez

Bron: ET online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen