Selena Gomez

Selena Gomez presenteert deze zomer een eigen kookshow vanuit huis

Selena Gomez gaat een kookshow vanuit huis presenteren! Samen met een gast-chef-kok (die in zijn of haar eigen keuken meedoet) maakt Selena in elke aflevering een aantal heerlijke recepten met handige tips en tricks en staat er een voedsel gerelateerd goed doel in de spotlights. Nice!

Liefde voor koken

Selena Gomez schijnt niet alleen goed te zijn in acteren en zingen, maar is ook nog eens een echte keukenprinses. ‘Ik ben altijd erg uitgesproken geweest over mijn liefde voor eten. Ik ben al honderden keren gevraagd wat ik zou zijn als ik geen zangeres was geworden en ik zeg dan altijd dat het me leuk leek om een chef-kok te zijn’, laat Selena weten in een verklaring volgens de Telegraaf.

Als het aan Selena ligt is deze quarantaine-tijd de perfecte gelegenheid om eens lekker te gaan koken en te experimenteren in de keuken. ‘Ik heb alleen geen echte training gehad. Maar zoals zo velen van ons merk ik tijdens het thuiszitten dat ik meer kook en experimenteer in de keuken.’

Lees ook: Selena Gomez in tranen door Billie Eilish

Kookshow

De show krijgt tien afleveringen waarin Selena in de leer gaat bij een professionele chef. Omdat het met de nieuwe coronamaatregelen lastig is om met een hele crew in één keuken te staan, krijgt Selena op afstand les vanuit haar eigen keuken. Slim bedacht!

In elke aflevering maakt de zangeres een nieuw gerecht uit verschillende culturen. Volgens Deadline zal de serie deze zomer al te zien zijn op HBO Max.

Selena Gomez vertelde eerder ook openlijk over haar bipolaire stoornis. 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @selenagomez

Bron: Telegraaf, Nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen