selena gomez

Selena Gomez vond haar eerste kus met Dylan Sprouse vreselijk

Je eerste kus: waarschijnlijk herinner je ‘m nog al de dag van gisteren. Voor sommigen a dream come true, maar voor anderen verschrikkelijk. Dit laatste geldt ook voor de kus van Selena Gomez met Dylan Sprouse.

The Suite Life of Zach & Cody

Je kent vast wel de bekende kinderserie The Suite Life of Zach & Cody, waar we voor het eerst kennis maakten met de knappe tweelingbroertjes Dylan en Cole Sprouse. In 2016 had ook Selena een gastrolletje in de serie en speelde hierin de crush van Zack (Dylan Sprouse).

Crush

Tijdens de talkshow van Kelly Clarkson vertelde ze over de kus die ze in de aflevering had met Dylan. Het was haar allereerste kus ooit en óók nog eens voor allemaal camera’s! Extra jammer: Selena had op dat moment een mega crush op Dylans tweelingbroer Cole (van Riverdale), die met hem de hoofdrol speelde. Ze baalde daarom stiekem supererg dat ze met Dylan moest zoenen in plaats van Cole.

‘Het was een van de ergste dagen uit mijn leven’, grapte Selena. Dylan schreef als reactie later op Insta: ‘Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit een meisje dat over mijn kus heb horen zeggen.’

Bekijk hier de aflevering!

LEES OOK:
Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen