Netflix: Money, Explained

Serietip: alles over geld in de miniserie ‘Money, Explained’ op Netflix

Hoe je met geld om moet gaan, wordt ons eigenlijk nauwelijks geleerd op school. Want hoe doe je dat op een verstandige manier? Daar gaat Netflix ons een handje mee helpen met de nieuwe miniserie Money, Explained.

Alles wat je wil leren over geld in ‘Money, Explained’

We geven het uit, we sparen het, maar hoe zit het met die studieschuld? En wat doet een crisis met de waarde van je geld? In deze nieuwe Netflix-serie wordt dit allemaal voor je uitgelegd. De miniserie gaat vooral in op de zwakheden van geld en leert je alles wat je maar moet weten over geld. Van casino’s tot creditcards: all will be explained.

Lees ook: slimme money savers voor studenten en easy peasy spaartips

‘Money, Explained’ op Netflix

Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, verstandig met je geld omgaan. Sparen is ofcourse belangrijk, maar je werkt natuurlijk niet al die uren in de supermarkt of in dat restaurant om het allemaal te sparen. Hoe vind je de balans daarin en is bijvoorbeeld een lening wel zo verstandig? Doordat er in de serie veel experts aan het woord worden gelaten, ben jij na het zien van Money, Explained helemaal bijgeschoold over geld. Daarom dat deze miniserie niet alleen interessant is om te zien maar ook mega leerzaam is.

Trailer

De serie Money, Explained is vanaf 11 mei te zien op Netflix.

Check ook: Alles wat je moet weten over studiefinanciering

Check ook: serietip: de relatable serie Love Life

Beeld: Netflix, Money, Explained

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen