Serietip: Atypical seizoen 3

Met de herfstvakantie in zicht hebben we natuurlijk een serie nodig om te bingen tijdens regenachtige dagen. Laat Atypical hier nou de perfecte serie voor zijn!

Seizoen 1

Oke, first things first: als je nog niet gehoord hebt van deze superleuke serie, dan vertellen wij je graag even de story line van Atypical.

In Atypical volgen we de 18-jarige autistische Sam Gardner. Sam is op zoek naar zichzelf en naar de liefde. Dit zet niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van zijn gezin op z’n kop. Omdat Sam autistisch is gaat zijn zoektocht naar de liefde nét even iets anders dan bij andere jongens van zijn leeftijd.

SAM

Sam is een vriendelijke jongen die geïnteresseerd is in pinguïns, een hekel heeft aan lawaaierige omgevingen en online datingadvies té letterlijk neemt.

Seizoen 2

In seizoen 1 ging Sam een ‘proefrelatie’ aan te gaan met iemand van zijn school, zodat hij kan oefenen voordat hij zijn liefde aan zijn therapeut verklaart en in seizoen 2 helpt Sam’s vader hem in zijn liefdesavontuur in de hoop een band met zijn zoon op te bouwen, niet wetende dat dat Sam een relatie hoopt te krijgen met zijn therapeut.

Seizoen 3

YES! Er komt dus ook nog een derde seizoen van Atypical en we kunnen alvast verklappen dat seizoen 3 vanaf 1 november te zien zal zijn op Netflix, but what’s it about? In seizoen 3 staat Sam een grote stap te wachten. Hij gaat naar college en moet ontdekken wat succes eigenlijk voor hem betekent…

Zo, nu kun je in de herfstvakantie seizoen 1 én 2 bingen en daarna gelijk seizoen 3 erachteraan kijken (of één van deze leuke herfstfilms)

Bekijk hier alvast de trailer 

https://www.youtube.com/watch?v=BTFmSJRZEfI

Benieuwd wat er nog meer in oktober op Netflix komt? Wij schreven een lijstje! 

LEES OOK: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen