Big Shot

Serietip: basketbal en girlpower in ‘Big Shot’ op Disney+

Denk jij dat basketbal niet iets is voor girls? Well, think twic, want de nieuwe serie Big Shot op Disney+ bewijst het tegendeel.

Big Shot

De Disney+ serie Big Shot gaat over de coach van het meidenbasketbalteam van Westbrook School. Basketbalcoach Marvyn Korn (gespeeld door John Stamos) is ontslagen bij zijn upper-class job en daarom neemt hij een baantje aan op een middelbare school met alleen maar meiden. Dit vindt de coach een hele uitdaging, want het is een compleet andere wereld dan waar hij vandaan komt. Hij wil de meiden van het basketbalteam net zo aanpakken als zijn vorige teams, maar is dat wel de juiste manier? De girls zijn immers meer dan een nummer.

Check ook: She Moves Us: een platform voor en door woman who move the world

De girlpower spat bij deze serie van je scherm af! Terwijl sommige meiden spelen voor fun, zijn er ook een aantal girls waarbij er meer op het spel staat. Zij zetten dan ook alles op alles om te presteren. Hoe coach Korn dan met het team omgaat, is hartverwarmend!

Releasedatum

Big Shot staat sinds vorige week op Disney+ en je kan ‘m dus vanaf nu al streamen! Check hieronder de trailer of start gelijk Disney+ op, zodat je meteen kunt beginnen met bingewatchen.

Check ook de serietip van vorige week: de relatable serie Love Life

Beeld: Disney+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen