The Wedding Coach

Serietip: bruiloften redden met ‘The Wedding Coach’ op Netflix

Zelf heeft ze maar net haar eigen bruiloft kunnen redden en nu is het haar missie om andere verloofde koppels te helpen. In The Wedding Coach helpt komiek Jamie Lee verloofde stelletjes met de stressvolle voorbereidingen van hun grote dag: de bruiloft.

The Wedding Coach

Als je fan bent van Married At First Sight en Say Yes To The Dress, ben je bij deze nieuwe Netflix-serie aan het juiste adres. In The Wedding Coach helpt de Amerikaans komiek Jamie Lee zes verloofde koppels met de laatste paar lastige dagen in aanloop naar de bruiloft. De bruiloft-industrie wil, zoals Jamie zelf zegt, je laten geloven dat alles tot in de puntjes perfect moet zijn voor je grote dag. ‘The wedding stress is real‘, zegt de coach dan ook in de trailer.

Alle zes koppels ervaren veel druk door het idee dat alles perfect moet zijn: er zijn hoge verwachtingen van familie en er doen zich problemen voor die pas op het laatste moment naar voren komen. Gelukkig is Jamie Lee daar om de stelletjes door alle stress heen te coachen. Moraal van het verhaal: geen enkele bruiloft is perfect!

Wedding coach Jamie Lee

Jamie Lee is naast komiek ook schrijfster en actrice. Je kunt haar kennen van haar deelname aan MTV’s Ridiculousness en Girl Code. In 2016 bracht ze haar boek Weddiculous: An Unfiltered Guide To Being A Bride uit. In het boek laat Jamie de realistische kant van een bruiloft zien en leidt ze bride-to-be’s stap voor stap door het proces van een huwelijk.

Trailer

Datzelfde doet bruiloft expert Jamie Lee nu in de nieuwe serie The Wedding Coach. Seizoen 1 is vanaf vandaag te zien op Netflix!

Check ook: serietip: de funny & sexy serie ‘Sexify’ op Netflix

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen