The Upshaws - Netflix

Serietip: comedyserie ‘The Upshaws’ op Netflix

Zin om een goed potje te lachen en niet héél hard je best te moeten doen om de verhaallijn te begrijpen? Dan ben je bij The Upshaws aan het juiste adres! En good news, er komt misschien een tweede seizoen van de comedyserie aan…

The Upshaws

In deze comedyserie probeert een arbeidersfamilie uit Indiana een beter leven en huiselijk geluk te vinden, te midden van the daily struggle of life. Bennie werkt in een garage en zijn vrouw Regina in het ziekenhuis. Ze hebben drie kinderen: twee dochters en een volwassen zoon die niks van zijn vader moet weten. Daarnaast heeft Bennie ook nog een 13-jarige zoon uit een vorige relatie. Het leven van het arbeidersgezin is niet altijd makkelijk, maar ze proberen er samen het beste van te maken. Dat leidt tot een reeks komische afleveringen. Laughter guaranteed!

Lees ook: dit komt er allemaal op Netflix in juni

‘The Upshaws’ seizoen 2

Tot nu toe is er één seizoen beschikbaar van The Upshaws, maar er gaan geruchten rond over een tweede seizoen. Netflix heeft een tweede seizoen nog niet bevestigd, maar omdat de serie zo populair is, is de kans op een vervolg zeker aanwezig. Het eerste seizoen verscheen deze maand pas, dus het kan zijn dat we wel een poosje moeten wachten op een volgend seizoen. Tot die tijd kun je genieten van 10 afleveringen van deze komische familie in Indiana.

Trailer

Hieronder check je de trailer van The Upshaws seizoen 1, gewoon te zien op Netflix!

Check ook: serietip: Marvel’s Loki op Disney+

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen