daybreak

Serietip: Daybreak

Weer een nieuwe serie nodig om te bingen? Lucky you, want vanaf morgen staat de nieuwe comedyserie Daybreak op Netflix!

Daybreak

Daybreak gaat over de (hele knappe) tiener Josh (gespeeld door Colin Ford), die altijd een beetje een nietsnut is geweest. Zijn schooltijd bestond uit vechten, drama en liefde, tot er op gegeven moment een enorme ontploffing was. Deze ontploffing zorgde voor het ontstaan van een grote zombie apocalypse. Gek genoeg worden alleen volwassenen geïnfecteerd, waardoor alleen alle jongeren overblijven (net zoals bij The Society). Er zijn geen regels en iedereen kan doen wat ‘ie wil. Toch blijven de verschillende groepen bestaan, zoals de atleten, nerds en cheerleaders.

Tijdens de apocalypse raakt Josh zijn lover Sam kwijt. Samen met twee andere tieners die hij heeft leren kennen, Angelica en Wesley Fists, gaat hij op zoek naar zijn verdwenen vriendin. Het zorgt voor veel lol, maar niet altijd is alles even leuk in een wereld vol zombies…

Releasedate

Het verhaal over zombies past natuurlijk perfect in het Halloween thema, maar gelukkig deze keer zonder al teveel horror. Vanaf morgen staat het eerste seizoen van Daybreak op Netflix.

Heb je toch zin in een hoge dosis horror voor Halloween? Check dan hier de beste griezelfilms. Erop uit tijdens Halloween? Hier lees je wat je allemaal voor leuke enge activiteiten kunt doen!

LEES OOK:

Beeld: YouTube 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen