Shadow And Bone

Serietip: de fantasyserie ‘Shadow and Bone’ op Netflix

Ben jij fan van fantasyseries als Harry Potter en Fate: The Winx Saga? Dan is er nu een nieuwe serie die je aan je lijst kan toevoegen, namelijk het mysterieuze Shadow and Bone.

Shadow and Bone

De fantasyserie Shadow and Bone gaat over Alina Starkov. Als weeskind groeit ze samen met haar beste vriend op in Ravka en samen gaan ze het leger in. Op een dag worden de twee jeugdvrienden op missie gestuurd naar de Unsea; een plek waar een scheur in de realiteit zit, waardoor monsters naar Ravka zijn gekomen. Pretty scary place dus. Little does Alina know dat ze magische krachten heeft, waarmee ze de griezelige schepsels makkelijk aankan. Vanaf het moment dat Alina weet dat ze magic powers heeft waarmee ze de zon kan aanwenden, verandert alles. Met behulp van The Darkling, de enige persoon die het duister kan oproepen, leert ze haar krachten begrijpen.

Boekenreeks

Deze nieuwe serie op Netflix is gebaseerd op een zesdelige boekenreeks van schrijfster Leigh Bardugo. In deze boekenreeks volgen we een reeks personages in het magische en gevaarlijke Grishavere. Netflix gaat de verhalen uit de boeken in één keer vertellen, omdat de verhaallijn in de boekenreeks nogal door elkaar heen loopt. Zo zijn er drie boeken waarin Alina centraal staat en hebben twee boeken een andere verhaallijn, maar spelen zich ook af in Grishavere. Het zesde boek van de reeks is een vervolg van de trilogie. Begrijp jij het nog?

bol.com | Shadow and Bone Trilogy, Leigh Bardugo | 9781250196231 | Boeken

Koop hier de eerste drie boeken van de fantasyserie Shadow and Bone!

SHOP

Check ook: Boeken om te lezen in de lente en zomer

Releasedatum + trailer

Ben jij al excited? Dan is er goed nieuws, want vanaf 23 april staat Shadow and Bone op Netflix en dat betekent dus dat je het direct kan gaan kijken! Check hieronder de trailer!

Niet zo fan van fantasy? Check dan ook deze serietip: basketbal en girlpower in Big Shot op Disney+

Bron: SerieTotaal | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen