Special Netflix

Serietip: de feel-good serie ‘Special’ op Netflix

Er is niets fijner dan een feel-good serie op z’n tijd, right? If you agree, dan hebben we de perfecte serietip voor je: Special. Deze semi-autobiografische comedy gaat over Ryan, die genoeg heeft van zijn ge├»soleerde bestaan en besluit de regie over zijn leven in handen te nemen.

Special

De serie Special draait om Ryan (gespeeld door Ryan O’Connell). Hij is homo en heeft een hersenverlamming. En nee, dat is geen toeval: Special is namelijk semi-autobiografisch en dus gebaseerd op Ryan zijn echte leven. Door zijn hersenverlamming leidt Ryan een geïsoleerd bestaan, maar daar wil hij verandering in brengen, wat leidt tot komische en hartverwarmende situaties.

Seizoen 2

Het eerste seizoen van Special kwam al in 2019 uit en bestaat uit acht afleveringen die elk ongeveer een kwartier duren. Perfect om snel even aan te zetten dus! And guess what, er komt nu een tweede seizoen! Seizoen 2 van Special kun je vanaf 20 mei zien op Netflix. Check hieronder alvast de trailer.

Lees ook: Serietip: de superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ op Netflix

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • zortilonrel
  zortilonrel
  Reactie: You have brought up a very great details , thankyou for the post.
  Beantwoorden
 • zortilo nrel
  zortilo nrel
  Reactie: You can definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren't afraid to say how they believe. Always follow your heart.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen