Bridgerton seizoen 2

Serietip: de romantische dramaserie Bridgerton

Meet Bridgerton: de gloednieuwe Netflix-serie van de makers van Grey’s Anatomy en Scandal. Ben jij ready om deze nieuwe serie vol drama en romantiek te bingen?

Bridgerton

De serie is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van Julia Quinn en speelt zich af in de high society vab Londen in de zeventiende eeuw. Iedereen lijkt heilig te zijn in de high society, maar niet is minder waar wanneer hun levens op z’n kop worden gezet door een anonieme column (bloggen bestond toen nog niet) van de gossip-loving lady Whistledown. De serie heeft de vibes van Gossip Girl, maar de setting van Pride and Prejudice. Aan romances ontbreekt het in de serie ook niet. Wanneer Daphne de Duke of Hastings ontmoet, vliegen de vonken ervan af. Ondanks dat ze doen alsof er niks tussen hun speelt, houden ze dat het niet vol. Ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen óf voldoen aan de verwachtingen van de high society van London.

Filmtip: de tranentrekker Life In A Year

De cast

De juicy roddels worden dus door Lady Whistledown verspreidt, die gespeeld wordt door Julie Andrews. Daarnaast zien we Younger‘s Phoebe Dynevor en Regé-Jean ook in de serie. Dynevor speelt de oudste dochter van een familie die wordt uitgehuwelijkt en Page speelt een charmante hertog die absoluut geen plannen heeft om te settelen.

Oh no: deze series en films gaan in december van Netflix af

Trailer

De serie is vanaf 25 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Bron: Vogue | Beeld: Bridgerton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen