Jupiter's Legacy

Serietip: de superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ op Netflix

Ben jij een grote fan van superheroes en heb je alle films en series hierover al gezien? Dan hebben wij iets wat perfect bij je past: Jupiter’s Legacy op Netflix.

Jupiter’s Legacy

Terwijl de meeste series en films aardig jonge superhelden hebben, zijn er óók oude superhelden in Jupiter’s Legacy. In deze nieuwe superheldenserie geven oude superhelden van de eerste generatie het stokje over aan hun kinderen. Hierdoor neemt de spanning toe en gelden er nieuwe regels. Acteur Josh Duhamel speelt de hoofdrol in de serie als Sheldon Sampson, aka superheld The Utopian.

Lees ook: Serietip: de fantasyserie ‘Shadow and Bone’ op Netflix

Gebaseerd op een comic

Zoals de meeste superheldenfilms en -series is Jupiter’s Legacy gebaseerd op een comic (stripverhaal). De originele comics zijn geschreven door Mark Millar en getekend door Frank Quitely. Mark Millar schreef onder andere de comic Civl War en Wolverine: Old Man Logan, die de inspiraties waren voor de films Captain America: Civil War en Logan.

Trailer

Ben je al helemaal enthousiast over de serie? Vanaf 7 mei staat het eerste seizoen van Jupiter’s Legacy op Netflix. Check hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zovre lioptor
    zovre lioptor
    Reactie: Very interesting info !Perfect just what I was looking for!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen