Firefly Lane

Serietip: de ultieme feel-good serie ‘Firefly Lane’

Nu de sneeuw langzaam wegsmelt en er buiten niet zoveel aan is, is het heerlijk om even een dagje lekker binnen te blijven en een goede feel-good serie te bingen. De nieuwe serie Firefly Lane is er zo een die je in één dag uitkijkt!

Firefly Lane

Firefly Lane is de straat waar Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke) samen opgroeien. Kate is een brave meid en is het mikpunt van pesterijen, terwijl Tully het tegenovergestelde is; geliefd en populair. Ondanks hun grote verschillen krijgen de twee meiden in hun tienerjaren een bijzondere band en worden ze best friends forever. In de serie zien we hoe deBFF’s opgroeien, carrière maken, kinderen krijgen en last but not least, heel erg veel lol hebben met elkaar.

Quiz hier of jullie best friends forever zijn

Wie naar de sterren grijpt

Het verhaal van Firefly Lane is gebaseerd op het boek Wie naar de sterren grijpt van Kristin Hannah. De verfilming van het boek is te zien op Netflix en de serie heeft 10 afleveringen. Warning! In no-time word je in de storyline van de serie gezogen en is het heel, heel, héél moeilijk om te stoppen… Fun fact: de serie staat momenteel op nummer drie op Netflix Nederland!

Check ook deze serietip: Tiny Pretty Things, de spannende balletserie op Netflix

Bekijk hieronder de trailer van FireFly Lane.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen