Derry Girls

Serietip: Derry Girls

We get it: het is koud en het liefst wil je gewoon de hele dag onder een dekentje liggen en series kijken. Weet je even niet meer wat je moet kijken? Dan zijn wij hier voor je met een nieuwe serie recommendation: Derry Girls op Netflix.

Derry Girls

De serie speelt zich af in de jaren ’90 in het noorden van Ierland. We volgen een groep van vier jonge meiden en één jongen en hebben een niet zo ordinary life: de vijf jongeren zitten op een katholieke meidenschool en dealen met de strijd tussen de protestanten en katholieken die zich toen in Ierland afspeelde. Tussendoor moet de groep nablijven, gaan ze naar concerten, krijgen ze ruzie en worden ze verliefd. Je kunt Derry Girls dus eigenlijk een beetje zien als de Ierse versie van Clueless!

Trailer

Derry Girls is een echte hidden gem. Ben jij benieuwd geworden naar de serie? Check dan de trailer hieronder. Enne, kijk de twee seizoenen vooral niet in één keer uit, want het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen van Derry Girls precies op Netflix komt te staan.

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen