Serietip: Dynasty

Hou jij van spanning en drama? Dan is de Netflix serie Dynasty zeker wat voor jou! De serie komt alweer uit 2017, maar mocht je ‘m nog niet gezien hebben, is het zeker een must voor op je binge-lijstje. Bovendien kun je gelijk drie seizoenen kijken!

Dynasty

De serie is gebaseerd op een gelijknamige soap uit de jaren ’80 en gaat over Fallon Carrington. Ze is de dochter van de rijke Blake Carrington en wil graag promotie krijgen in haar vader’s bedrijf. Maar deze weg wordt haar geblokkeerd als ze haar vader betrapt met zijn nieuwe vlam Cristal. Even worse: hij geeft háár promotie in zijn bedrijf in plaats van Fallon. Fallon vertrouwt het niet en besluit een nieuw bedrijf op te richten samen met Jeff Colby en ziet Cristal als haar nieuwe aartsvijand. Ze weet alleen niet dat Cristal een duister verleden heeft…

Komt de actrice die Fallon Carrington speelt jou bekend voor? Dat kan kloppen, want Elizabeth Gillies speelde een tijd geleden Jade in de populaire Nickelodeon series Victorious.

Inmiddels is afgelopen maand het langverwachte seizoen 3 van Dynasty online gekomen, dus je hebt gelijk genoeg bingemateriaal!

Check hier wat je allemaal in juni kunt zien op Netflix

LEES OOK:

Beeld: Instagram @cw_dynasty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen