Summer McKeen Endless Summer

Serietip: Endless Summer

Talk about #lifegoals. YouTuber Summer McKeen krijgt haar eigen realityserie. OMG!

Endless Summer

De serie heet Endless Summer en geeft een kijkje in het nieuwe dagelijks leven van Summer en haar YouTuber boyfriend Dylan Jordan. De twee verhuisden kort geleden samen naar Laguna Beach (ze zijn buren van elkaar geworden, hoe leuk is dat!) en delen in de serie hun ~ feels ~ tegenover ver bij je familie vandaan wonen, het leven van een #YouTubeLife en dealen met alle pressure als YouTube-koppel. Ook komen er meerdere pals van het stel voorbij in de serie. Denk aan Summer’s BFFs Olivia Rouyre en McKenzie Luskey, die allebei influencer zijn. Maar ook Dylan’s mates Sam Shryoc, Sidney Bowen, Zach Knell en Matthew McFate.

Laguna Beach vibes

Als dit je nog geen serious Laguna Beach/The Hills vibes geeft, wacht dan maar tot je dit hoort: Endless Summer wordt soft-scripted. Dat betekent dat real-life people in gescripte storylines worden gehesen. Sounds like a recipe for…

Dramatic Drama GIF - Find & Share on GIPHY

Pretty darn amazing als je ‘t ons vraagt. Maar wat dit nieuws nóg toffer maakt, is dat Endless Summer de eerste serie is die wordt uitgegeven door Snapchat. That’s right, Snapchat Show is real! 

Nog meer bingewatch materiaal nodig? Check Life of Kylie, Sex Education of YOU!

Snapchat Show

Er wordt op het moment hard gewerkt aan een nieuwe categorie binnen de app: Docu Series. Hierop gaan steeds meer series toegevoegd worden, die per aflevering slechts drie tot vijf minuten gaan duren. Buiten de afleveringen om kun je via After Shows en Watch Parties in contact blijven met de hoofdrolspelers. Ook komen er exclusieve Snapchat filters en lenzen, die je de mogelijkheid geven om in de serie te komen. Hoe? Nobody buiten de Snapchat offices knows

Voor nu is het hele verhaal dus nog een beetje vaag. Maar Summer McKeen + Dylan Jordan + Laguna Beach + scripted reality klinkt als iets wat sowieso niet mis kan gaan. Exciting AF.

Volg Endless Summer vanaf september op Snapchat!

Excited The Hills GIF - Find & Share on GIPHY

LEES OOK:

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen