Ginny en Georgia Netflix

Serietip: Ginny & Georgia

Netflix uitgespeeld? Gelukkig komt er in februari veel nieuws op de streamingdienst. Onder andere de funny, but shady serie Ginny & Georgia.

Ginny & Georgia

De moeder van Ginny, Georgia, kreeg haar toen ze pas 15 jaar oud was. Inmiddels is Ginny nu zelf 15 en verhuist ze met haar 30-jarige moeder naar een andere stad om daar opnieuw te beginnen. De twee hebben een nogal gecompliceerde en moeizame band en Ginny heeft het gevoel dat zij voor haar moeder moet zorgen in plaats van andersom. De klasgenoten van Ginny vinden haar moeder juist geweldig en dat zorgt voor de nodige stuggles.

Wat Ginny niet weet, is dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Na jaren vluchten hoop Georgia haar familie eindelijk te kunnen geven wat ze nog nooit hebben gehad: een normaal leven. De geheimen van Georgia blijven haar achtervolgen, maar als moeder zal ze alles op alles zetten om haar gezin te redden.

Hier vind je een hele lijst met wat er nog meer op Netflix verschijnt in februari

Releasedatum

Gelukkig is februari een korte maand en kunnen we Ginny & Georgia 24 februari al op Netflix zien! Check hieronder alvast de trailer.

Check hier de spannende serie Lupin

Beeld: Instagram @_antoniagentry_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen