OITNB

Serietip: Het laatste seizoen van Orange Is The New Black

Het doet altijd pijn om afscheid te nemen van je favo serie. Helaas zullen we ook afscheid moeten nemen van Piper Chapman en haar girl gang, want het allerlaatste seizoen van Orange Is The New Black staat nu op Netflix. Maar wat is er in de afgelopen 6 seizoenen allemaal gebeurd met de gevangenen van Litchfield?

How it started

In de serie volgen we Piper Chapman, die wegens het witwassen van drugsgeld voor 15 maanden in de gevangenis beland. Ze komt terecht in de vrouwengevangenis Litchfield Penitentiary. Hier wordt ze geconfronteerd met verschillende soorten vrouwen uit de bevolking, wat niet ze niet gewend is.

Zes seizoenen lang werden we als trouwe Orange Is The New Black -kijkers, meegenomen in het gevangenisleven van Piper Chapman en haar frennemies. Het eten was vies, de bewakers corrupt en er werd volop drugs gedeald. We leerden de verschillende karakters kennen, en elke aflevering zagen we een flashback van het leven van één van de inmates vóór ze achter de tralies belandde.

Seizoen 7

Na meegeleefd te hebben met de gevangene komt er nu dus helaas een einde aan de allereerste (samen met House of Cards) Netflix Original. De laatste dertien afleveringen van Orange Is The New Black zijn nu te zien op Netflix.

Wij zijn super sad dat de serie er na 7 jaar mee stopt, maar wij hebben de volgende serie over vrouwen in de gevangenis al toegevoegd aan ons Netflix-lijstje. Ga jij het laatste seizoen van OITNB kijken? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @OITNB

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen